ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα βλάβη στο “Νήσος Ρόδος”

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σύρος,

Νέα μηχανική βλάβη παρουσίασε το πρωί εν πλω για το Βαθύ της Σάμου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Νήσος Ρόδος” με 314 επιβάτες, με αποτέλεσμα να προσεγγίσει εκτάκτως το λιμάνι της Σύρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο δεν θα μπορέσει να εκτελέσει το δρομολόγιό του για Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη και οι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους, με άλλα πλοία της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Το “Νήσος Ρόδος” είχε αναχωρήσει με καθυστέρηση χθες στις 03:52 τα ξημερώματα από τον Πειραιά, αφού κατά την αναχώρησή του στις 10 χθες το βράδυ παρουσίασε μηχανική βλάβη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Οι επιβάτες για Σάμο πιθανόν θα επιβιβασθούν στο πλοίο “Νήσος Μύκονος” και αυτοί με προορισμό τη Μυτιλήνη και τη Χίο στο “Αριάνδη”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία στη Σύρο: Σε κατ’οίκον περιορισμό ο 41χρονος, ελεύθερη υπό όρους η 30χρονη

Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ «ήταν σε υπερδιέγερση, δεν λύγιζε με τίποτα»

Σύρος: Νέα στοιχεία για τον φόνο της διασώστριας του ΕΚΑΒ

Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ κρατούσε μαχαίρι και είχε καλυμμένο πρόσωπο

Άγρια δολοφονία διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο – Η συμπλοκή και η μαχαιριά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr