ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις Κούρδισες ακτιβίστριες δολοφόνησαν εν ψυχρώ Τούρκοι αστυνομικοί στην πόλη Σιλόπι, της επαρχίας Σιρνάκ, σύμφωνα με κουρδικές πηγές.
Οι δολοφονημένες είναι η Σεβέ Ντεμίρ, μέλος του κουρδικού κόμματος ΒDP, η Πακιζέ Ναγίρ, μέλος του λαϊκού συμβουλίου του Σιλόπι και η Φάτμα Ουγιάρ, μέλος της Ένωσης Ελευθέρων Γυναικών, σύμφωνα με το ARA News.
Οι δολοφονίες των τριών γυναικών έχουν προκαλέσει την οργή των Κούρδων της Τουρκίας. Το BDP και το HDP αναφέρουν, σε κοινή τους ανακοίνωση ότι το εν λόγω έγκλημα αποδεικνύει την τουρκική βαρβαρότητα έναντι του κουρδικού λαού που μάχεται για τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Με την πρόφαση ότι μάχεται κατά του ΡΚΚ, ο τουρκικός στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας, υπό την σιωπή της Δύσης, σφαγιάζουν Κούρδους στις κουρδικές νοτιοανατολικές πόλεις Τσιζρέ και Σιλόπι στην επαρχία Σιρνάκ και αλλού.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι Τούρκοι πλήττουν αδιακρίτως κάθε Κούρδο, μέλος ή μη του ΡΚΚ. Τουλάχιστον 20 άμαχοι σκοτώθηκαν από τουρκικό βομβαρδισμό στο Τσιζρέ.
«Ο λαός υποφέρει υπό καθεστώς πολιορκίας. Υπάρχουν τραυματίες άμαχοι που αργοπεθαίνουν καθώς δεν μπορούν να μεταφερθούν σε νοσοκομεία και άταφα πτώματα στους δρόμους», αναφέρουν κουρδικές πηγές.
ΠΗΓΗ: mignatiou.com























































