ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ποδόσφαιρο, Ρεάλ Μαδρίτης,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Διαρροή πολεμικού δόγματος του Ιράν: Αποκαλύπτονται μυστικά σχέδια για πλήγματα στις ενεργειακές υποδομές του Κόλπου
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το καλημέρα ο Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να ζωντανέψει την Ρεάλ. Ο πολύς Ζιζού την πρώτη κιόλας αγωνιστική που κάθισε στον πάγκο της “βασίλισσας” την οδήγησε sε μεγαλειώδη νίκη με 5-0 επί της Λα Κορούνια στο πιο μεγάλο ματς του σημερινού πρώτου πιάτου της 19ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.
Το ντεμπούτο του Ζιντάν στο τιμόνι των «μερένγκες» συνοδεύτηκε με τη μεγάλη νίκη επί της ομάδας της Γαλικίας, η οποία ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 4 αγωνιστικές. Ο «αναγεννημένος», Γκάρεθ Μπέιλ, πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ στην τρέχουσα primera division (22΄, 49΄, 63΄), ενώ τα άλλα δύο τέρματα σημείωσε ο Καρίμ Μπενζεμά στο 15΄ και 91΄.























































