ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει το πρωί της Δευτέρας ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης.
Ο κ. Ψυχάρης θα βρεθεί ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων για να δώσει εξηγήσεις για τα υπέρογκα τραπεζικά δάνεια του οργανισμού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, ο Σταύρος Ψυχάρης θα καταθέσει ως ύποπτος ηθικής αυτουργίας σε απιστία, με αφορμή το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για δάνεια σε ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης από το 2006 και μετά, ώστε να διαπιστωθεί με ποιες εγγυήσεις δόθηκαν, αλλά και ποια ήταν η τύχη των σχετικών κεφαλαίων.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το enimerosi24.gr, η κατάθεση του Σταύρου Ψυχάρη κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη… Δεδομένου ότι αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων, τόσο σε μιντιακό όσο και πολιτικό επίπεδο!























































