ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φρουρά της Βουλής που επιτηρεί τον εξωτερικό χώρο του κοινοβουλίου ξαναφόρεσε την Τρίτη την αστυνομική στολή, έπειτα από σχετική εντολή του νέου φρουράρχου.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση της τέως προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου το προσωπικό της φρουράς είχε αντικαταστήσει την στολή με πολιτική ενδυμασίας ως μέτρο προστασίας των αστυνομικών, ύστερα από διαρροή δήλωσης του Νίκου Μαζιώτη για χτύπημα σε δημόσιο κτίριο.
Η απόφαση για αστυνομική περιβολή αφορά μόνο στην εξωτερική φρουρά ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα ισχύσει και για τους φρουρούς της κεντρικής εισόδου της Ολομέλειας.
























































