Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο”

“Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε την Κυριακή ότι η χώρα του “δεν θα επιτρέψει στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο”.

Οι νέες δηλώσεις του κ. Νετανιάχου έγιναν την επομένη της ισχύος της συμφωνίας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, που επετεύχθη πρόσφατα ανάμεσα στην Τεχεράνη και τις μεγάλες δυνάμεις, και την άρση των διεθνών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο Ιράν.

“Η πολιτική του Ισραήλ είναι και θα παραμείνει ακριβώς αυτή που ακολουθήθηκε: δεν θα επιτραπεί στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο”, σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σε υπουργικό συμβούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.

Ο κ. Νετανιάχου είχε ήδη από το Σάββατο κατηγορήσει την Τεχεράνη ότι “δεν έχει εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων”.

Η ιστορική συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, την οποία καταδικάζει το Ισραήλ, τέθηκε χθες σε ισχύ μετά το πράσινο φως που έδωσε η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (IAEA), και οδήγησε στην άρση των οικονομικών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο Ιράν εδώ και χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr