ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο οργανόγραμμα και επιχειρησιακό σχέδιο με βάση το οποίο θα διενεργηθούν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Κωνσταντίνου Χρήστου.
Στόχος είναι να ξαναγίνει το ΣΔΟΕ ο πλέον ισχυρός ελεγκτικός βραχίονας προαναγγέλλοντας έτσι εντατικοποίηση των ελέγχων στους τομείς αρμοδιότητάς του.
Ο Τρύφων Αλεξιάδης διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ ότι μετά τις αλλαγές και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων του ΣΔΟΕ στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, «η δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη».
Ο Κωνσταντίνος Χρήστου ανέλαβε καθήκοντα νέου ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ ύστερα από την παραίτηση του Παναγιώτη Δάνη ο οποίος είχε αντιδράσει στη μεταφορά των αρμοδιοτήτων για τους φορολογικούς και τελωνειακούς ελέγχους από το ΣΔΟΕ στη ΓΓΔΕ.
























































