ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Renault ανακαλεί 15.000 καινούρια μοντέλα εξαιτίας του σκανδάλου

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αυτοκινητοβιομηχανία Renault βρίσκεται στο στόχαστρο έρευνας για την παραβίαση των ανώτατων επιτρεπτών ορίων εκπομπής ρύπων, σε μια υπόθεση που θυμίζει το πρόσφατο σκάνδαλο Volkswagen.

Η διεύθυνση της Renault, η οποία εκλήθη τη Δευτέρα στο υπουργείο, «δεσμεύθηκε να ανακαλέσει ορισμένο αριθμό οχημάτων, 15.000 οχήματα, για να ελεγχθούν και για να γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις ώστε να λειτουργεί το σύστημα φίλτρων» σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας, είτε κάτω από τους 17 βαθμούς Κελσίου, είτε στις υψηλές θερμοκρασίες, «διότι τότε είναι που το σύστημα δεν λειτουργούσε», δήλωσε η υπουργός περιβάλλοντος της Γαλλίας, Σεγκολέν Ρουαγιάλ στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

Σύμφωνα με την κ. Ρουαγιάλ, εκτός της Renault υπάρχουν και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες παραβιάζουν τα όρια εκπομπής ρύπων, ανοίγοντας τους «ασκούς του αιόλου» και στην Γαλλία. «Ήδη οι διευθυντές των συγκεκριμένων αυτοκινητοβιομηχανιών έχουν συμφωνήσει να προσέλθουν στο υπουργείο και να δώσουν εξηγήσεις» κατέληξε η κ. Ρουαγιάλ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ υπέγραψε με τον Πεζεσκιάν εκεχειρία 60 ημερών και το παρουσιάζουν ως δήθεν «ειρήνη»

Τραμπ από G7: «Κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν – Αν αποτύχει, επιστρέφουμε στους βομβαρδισμούς»

Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο – Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια

ΕΛ.Α.Σ.: Ο θρασύτατος αρχιερέας της διαφθοράς Μητσοτάκης παριστάνει τον «εκσυγχρονιστή», αλλά και τον «τιμωρό» των γαλάζιων ακρίδων

Αναταράξεις στο Μαξίμου από τις δυο παραιτήσεις γενικών γραμματέων με φόντο το σκάνδαλο των πολεοδομιών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr