ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Renault ανακαλεί 15.000 καινούρια μοντέλα εξαιτίας του σκανδάλου

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αυτοκινητοβιομηχανία Renault βρίσκεται στο στόχαστρο έρευνας για την παραβίαση των ανώτατων επιτρεπτών ορίων εκπομπής ρύπων, σε μια υπόθεση που θυμίζει το πρόσφατο σκάνδαλο Volkswagen.

Η διεύθυνση της Renault, η οποία εκλήθη τη Δευτέρα στο υπουργείο, «δεσμεύθηκε να ανακαλέσει ορισμένο αριθμό οχημάτων, 15.000 οχήματα, για να ελεγχθούν και για να γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις ώστε να λειτουργεί το σύστημα φίλτρων» σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας, είτε κάτω από τους 17 βαθμούς Κελσίου, είτε στις υψηλές θερμοκρασίες, «διότι τότε είναι που το σύστημα δεν λειτουργούσε», δήλωσε η υπουργός περιβάλλοντος της Γαλλίας, Σεγκολέν Ρουαγιάλ στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

Σύμφωνα με την κ. Ρουαγιάλ, εκτός της Renault υπάρχουν και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες παραβιάζουν τα όρια εκπομπής ρύπων, ανοίγοντας τους «ασκούς του αιόλου» και στην Γαλλία. «Ήδη οι διευθυντές των συγκεκριμένων αυτοκινητοβιομηχανιών έχουν συμφωνήσει να προσέλθουν στο υπουργείο και να δώσουν εξηγήσεις» κατέληξε η κ. Ρουαγιάλ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Τραμπ: Διέταξα αύξηση των δασμών σε ευρωπαϊκά οχήματα, από την επόμενη εβδομάδα

Ικαρία: Γάλλος τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο

Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία: Η επικοινωνιακή καπηλεία από τον Μητσοτάκη μιας διαχρονικής εθνικής στρατηγικής

Ο Νίκος Δένδιας συνυπέγραψε την Ανανέωση της Συμφωνίας για τη Στρατηγική Εταιρική Σχέση για τη Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr