ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών, εκφράζοντας την οργή τους εναντίον του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε ομόφωνα η απόρριψη της πρότασης Κατρούγκαλου και η συνέχιση των κινητοποιήσεων με μεγαλύτερη ένταση. Συγκεκριμένα, οι αγρότες απειλούν με αύξηση του αριθμού των μπλόκων πανελλαδικά επ” αόριστον, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να κλείσουν τις επόμενες μέρες και τα λιμάνια, εάν η κυβέρνηση δεν δεχτεί τα αιτήματά τους.
Στο μεταξύ, οι αποκλεισμοί δρόμων και τα μπλόκα σε καίρια σημεία των εθνικών δρόμων της χώρας, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς με τις περισσότερες ενώσεις αγροτών να απειλούν ακόμη και με κάθοδο στην Αθήνα.























































