ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κρεμλίνο, Μπασάρ αλ Άσαντ, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία δεν αποφεύγει τις πολιτικές και διπλωματικές οδούς για τον τερματισμό του πολέμου στη Συρία, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Κρεμλίνο, καθιστώντας ωστόσο παράλληλα σαφές ότι θα συνεχίσει να παρέχει στρατιωτική βοήθεια στη συριακή κυβέρνηση.
«Η Ρωσία κάνει διαρκώς προσπάθειες εντός του γενικού διεθνούς πλαισίου όσον αφορά την αναζήτηση μιας ειρηνικής και πολιτικής ρύθμισης στην κατάσταση στη Συρία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους μέσω τηλεδιάσκεψης.
«Ταυτοχρόνως, η Ρωσία παρέχει υποστήριξη στη νόμιμη ηγεσία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στον αγώνα της κατά της τρομοκρατίας», πρόσθεσε την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.























































