ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πεσκόφ: Η Ρωσία θα συνεχίσει την υποστήριξη στον Άσαντ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία δεν αποφεύγει τις πολιτικές και διπλωματικές οδούς για τον τερματισμό του πολέμου στη Συρία, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Κρεμλίνο, καθιστώντας ωστόσο παράλληλα σαφές ότι θα συνεχίσει να παρέχει στρατιωτική βοήθεια στη συριακή κυβέρνηση.

«Η Ρωσία κάνει διαρκώς προσπάθειες εντός του γενικού διεθνούς πλαισίου όσον αφορά την αναζήτηση μιας ειρηνικής και πολιτικής ρύθμισης στην κατάσταση στη Συρία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Ταυτοχρόνως, η Ρωσία παρέχει υποστήριξη στη νόμιμη ηγεσία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στον αγώνα της κατά της τρομοκρατίας», πρόσθεσε την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr