ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ΠΑΟΚ είναι η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος» αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 του Πανιωνίου στην Τούμπα και πήρε το «εισιτήριο» χάρις στο 1-1 της Νέας Σμύρνης, στον πρώτο αγώνα.
Παρά την πρόκριση, πάντως, οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν για άλλη μία φορά με την απόδοσή τους και έφτασαν στο στόχο τους με αρκετό άγχος και καρδιοχτύπια, αφού οι «κυανέρυθροι» έχασαν κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με το «διπλό» και την πρόκριση.
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Τσίμιροτ, Τζιόλης (46’ Κάτσε), Πέλκας, Αθανασιάδης (46’ Γκολάσα), Μπερμπάτοφ, Μακ.
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Οικονόμου (84’ Τασουλής), Σιώπης, Τζανδάρης (80’ Καθάριος), Μασούρας (62’ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανασαριφάρντ.























































