Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτελεί όσους δεν πηγαίνουν στο τζαμί για προσευχή

Το Ισλαμικό Κράτος εκτελεί όσους δεν πηγαίνουν στο τζαμί για προσευχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν την Κυριακή δύο νεαρούς άνδρες στην πόλη της Μοσούλης, στο βορειοδυτικό Ιράκ, κατηγορώντας τους για “αποστασία”.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την Παρασκευή επειδή έχασαν τις προσευχές της Παρασκευής σε τζαμί της Μοσούλης, όπου συνήθως οι ιμάμηδες των τζιχαντιστών κηρύττουν υπέρ του χαλιφάτου.

Το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία διέταξε την εκτέλεσε των δύο νέων ανδρών, ηλικίας 22 και 25, κατηγορώντας τους ως “αποστάτες” του Ισλάμ.

“Αμφότεροι πυροβολήθηκαν μπροστά στο τζαμί Αΐσα στη συνοικία Αλ Νουρ ανατολικά της Μοσούλης της Κυριακή”, είπε ο τοπικός διαδικτυακός ακτιβιστής Αμπντουλάχ Αλ Μάλα μιλώντας στο ARA News.

“Πριν την εκτέλεσε ένα μέλος του θρησκευτικού δικαστηρίου της Σαρία διάβασε τη θανατική τους καταδίκη και μια δήλωση στην οποία αναφερόταν ότι όποιος θα χάσει τις προσευχές στο τζαμί θα τιμωρηθεί με την ίδια ποινή”, είπε ο Αλ Μάλα, προσθέτοντας ότι το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους κατοίκους της Μοσούλης με αυτές τις εκτελέσεις.

Πριν δύο εβδομάδες το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε ένα 14χρονο αγόρι στην πόλη Τζαραμπλούς, στη βορειοδυτική Συρία, για τον ίδιο λόγο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr