ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα Παππά για εκβιαστές “σαλονιών” – Κρατική διαφήμιση μόνο μέσω του μητρώου

Βόμβα Παππά για εκβιαστές “σαλονιών” – Κρατική διαφήμιση μόνο μέσω του μητρώου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ομιλία του στη Βουλή για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών με τους δημοσιογράφους που έκαναν εκβιασμούς προκειμένου να αποσπούν διαφημιστικά κονδύλια.

Ο κ. Παππάς μίλησε για κάποιους που νέμονται τη διαφήμιση των φορέων του δημοσίου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων, επισημαίνοντας πως οι εκβιαστές που τολμούν να εκβιάζουν τώρα και μητέρες μόνες με παιδιά είχαν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν στο παρελθόν.

Υπάρχουν εκβιαστές που νομίζουν ότι κυκλοφορούν στα σαλόνια, αλλά είναι ο βούρκος τους, τελείωσαν αυτά, άλλαξαν τα πράγματα, είπε χαρακτηριστικά. Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. κάνει καλά τη δουλειά της, προσέθεσε και ξεκαθάρισε ότι όποιος θέλει να έχει πρόσβαση στη διαφήμιση του διαδικτύου θα μπει στο Μητρώο (σ.σ. Εκδοτών Διαδικτύου) με διαφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Κατάρ διοχετεύει εκατομμύρια για να διαμορφώσει τις απόψεις των νεαρών Αμερικανών για το Ισραήλ

Μεσσηνία: Εκβίαζαν αγρότες και, αν δεν ενέδιδαν, τους έκαιγαν τα χωράφια

Η Ρένα Δούρου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Αζερμπαϊτζανός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Ριζά Αγκαλί: «Είμαστε στο πλευρό του ιρανικού λαού, αυτός ο αγώνας είναι αγώνας όλης της Ισλαμικής Ούμα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr