ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, Φυλακές Μαλανδρίνου,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας καθώς υπάρχει σε εξέλιξη ΕΔΕ, για τον 40χρονο Αλβανό κακοποιό, ο οποίος δεν επέστρεψε στις φυλακές Μαλανδρίνου μετά την 9ημερη άδεια που του είχε δοθεί, μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2014!
Σύμφωνα με το eviazoom είχε καταδικαστεί, σε 17χρόνια φυλακή για κλοπές και ληστείες ενώ ήταν η τέταρτη 9ημερη άδεια που έλαβε, με προορισμό όπως είχε πει, την Εύβοια.
Άμεσα ενημέρωθηκαν οι φυλακές και η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, καθώς ο Αλβανός είχε δηλώσει τόπο κατοικίας στο Βασιλικό Χαλκίδας ενώ έδινε παρών στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.
Στην ΕΛ.ΑΣ έχει σημάνει συναγερμός και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του, καθώς θεωρείται επικίνδυνος κακοποιόw.























































