Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρωσία υπέγραψε 40 συμφωνίες με ένοπλες οργανώσεις της Συρίας

Η Ρωσία υπέγραψε 40 συμφωνίες με ένοπλες οργανώσεις της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε την Τετάρτη πως υπέγραψε συνολικά 40 συμφωνίες με ένοπλες οργανώσεις της Συρίας, εν μέσω της εύθραυστης εκεχειρίας που τέθηκε σε ισχύ στη χώρα από τα ξημερώματα του Σαββάτου, σημειώνοντας πως οι συζητήσεις με τους ηγέτες 11 ακόμη οργανώσεων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα ο ο διοικητής του ρωσικού κέντρου για τη συμφιλίωση των εμπόλεμων πλευρών στη Συρία, Σεργκέι Κουραλένκο δήλωσε πως το κέντρο δέχεται αναφορές από το Γενικό Επιτελείο της Συρίας και από ένοπλες κουρδικές οργανώσεις που τηρούν την εκεχειρία που κάνουν λόγο για συνεχείς εκτοξεύσεις οβίδων πυροβολικού από την τουρκική επικράτεια.

«Θεωρούμε κατάφωρα προκλητικές αυτές τις ενέργειες από την Τουρκία που στοχεύουν να εκτροχιάσουν το καθεστώς της εκεχειρίας καθώς και γενικά την πορεία συμφιλίωσης στη Συρία», τόνισε ο Κουραλένκο.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ δήλωσε την ίδια ώρα  πως η παύση των εχθροπραξιών οδήγησε στην αύξηση της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα, σημειώνοντας πως ο Λευκός Οίκος έχει παρατηρήσει μια μείωση των αεροπορικών επιθέσεων ενάντια σε οργανώσεις της αντιπολίτευσης και σε άμαχο πληθυσμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ προετοιμάζεται πυρετωδώς για πόλεμο – Στο Ιράν περιμένουν τον Μαχντί, τον μεσσία τους

Ο Κόλπος στο χείλος μιας σοβαρής στρατιωτικής αναμέτρησης

Ναφτάλι Μπένετ: «Η Τουρκία είναι το “νέο Ιράν” – Ο Ερντογάν επιδιώκει την περικύκλωση του Ισραήλ»

Ρωσικό αεροσκάφος «Ημέρας της Κρίσης» προσγειώθηκε στην Τεχεράνη εν μέσω κλιμακούμενης έντασης

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός μέσω της Ορθοδοξίας στρατολογεί Αφρικανούς – Η Ρωσία στην Αφρική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr