ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στο Τέξας είδαν μέγα-UFO: «Μοιάζει με μητρικό σκάφος - Είναι τεράστιο»
Τι νομίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για τα UFO και τους εξωγήινους
Έψαχνε τον γιο του αλλά η σορός του ήταν στα αζήτητα σε ψυγείο νοσοκομείου για σχεδόν δυο μήνες
Ο ύπατος μασόνος Άλμπερτ Πάικ ΔΕΝ προφήτευσε ποτέ τρεις παγκόσμιους πολέμους - Θεωρία συνωμοσίας
Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με την ιρακινή κυβέρνηση στη Βαγδάτη, χιλιάδες Ιρακινοί πρόσφυγες ακύρωσαν τις αιτήσεις ασύλου τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εθελοντικά επιστρέφουν στις εστίες τους.
Ο Νταρμπάζ Μουχάμαντ, υπουργός Μετανάστευσης του Ιράκ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βαγδάτη ότι περισσότεροι από 3.000 Ιρακινοί πρόσφυγες επέστρεψαν μέχρι τη στιγμή στη χώρα τους.
Ο υπουργός αποκάλυψε ότι συνολικά προς την Ευρώπη έχουν φύγει 200.000 ιρακινές οικογένειες, σύμφωνα με στατιστικά του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.
Ο αριθμός των προσφύγων που ακυρώνουν τις αιτήσεις ασύλου τους στην Ευρώπη αυξάνεται καθημερινά. 600 πρόσφυγες επέστρεψαν στο Ιράκ τις τελευταίες ημέρες.
Ο υπουργός δήλωσε ακόμα ότι 102.000 οικογένειες επέστρεψαν στα σπίτια τους σε περιοχές που απελευθερώθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος.
Ωστόσο, ακόμα 608.000 ιρακινές οικογένειες δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στα σπίτια τους.
Ο ίδιος επίσης είπε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για προσφερθούν καταλύματα και καταφύγιο στους κατοίκους της Μοσούλης που αναμένεται να αρχίσουν να εγκαταλείπουν την πόλη τους μόλις ξεκινήσει η επιχείριση για την απελευθέρωση της πόλης από το Ισλαμικό Κράτος.























































