ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Χρυσή Αυγή,


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη πλήρη στήριξή της στους Δικαστικούς Λειτουργούς που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, χαρακτηρίζοντας αβάσιμες και αναπόδεικτες τις καταγγελίες σχετικά με την αμεροληψία τους.
Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:
“Με αφορμή τις συνεχιζόμενες δηλώσεις εκπροσώπων πολιτικού κόμματος, οι οποίες, μεταξύ των άλλων, περιέχουν και υπαινιγμούς περί επηρεασμού Δικαστικών Λειτουργών από πολιτικά πρόσωπα, επισημαίνουμε τα εξής:
Η Δικαιοσύνη και οι Λειτουργοί της, αποτελούν τον Συνταγματικό Θεσμό, στον οποίο προσβλέπουν και στηρίζονται οι πολίτες, για την προστασία των ατομικών και εργασιακών δικαιωμάτων τους. Οι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί αποδεικνύουν καθημερινά ότι παραμένουν στο ύψος των περιστάσεων και ότι ασκούν, κατά τρόπο αμερόληπτο και αντικειμενικό τα καθήκοντά τους. Η προσπάθεια κλονισμού της εμπιστοσύνης των πολιτών, με καταγγελίες αβάσιμες και αναπόδεικτες, σχετικά με την ανεξαρτησία και την αμεροληψία των Δικαστικών Λειτουργών, που χειρίστηκαν και χειρίζονται την εκκρεμούσα υπόθεση της «Χρυσής Αυγής», ουδόλως συνεισφέρει στην ορθή απονομή της Δικαιοσύνης, της οποίας επιβάλλεται να αποφεύγεται οποιαδήποτε εμπλοκή σε πολιτικές σκοπιμότητες”.























































