ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, The Guardian, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παιδιά, Παιδιά Στρατιώτες, Τζιχαντιστές,


















































Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Φαραντούρης-Μιχαηλίδης: Περισσότεροι από 400.000 κρυπτοέλληνες στην Τουρκία
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Νίκος Δένδιας: «Είμαστε 3.500 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη» - «...οι Έλληνες δεν θελήσαμε ποτέ να είμαστε τμήματα αυτοκρατορίας. Δεν
Αλέξης Τσίπρας: Βίντεο με νέους να προτείνουν όνομα για το νέο κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται πως έχει μελετήσει τις μεθόδους των Ναζί για να κάνει πλύση εγκεφάλου σε ανήλικα παιδιά και να δημιουργήσει μια νέα γενιά τρομοκρατών πολύ πιο βίαιων από τους σημερινούς αναφέρει η Guardian.
“To Ισλαμικό Κράτος προετοιμάζει το στράτευμα του μέλλοντος με μικρά παιδιά σε δικά τους ‘σχολεία’ προκειμένου να συνηθίσουν στην ιδέα της βίας με δημόσιες εκτελέσεις, προπαγανδιστικά βίντεο και όπλα που τους παρέχει ως παιχνίδια” αναφέρει το άρθρο με τίτλο “τα παιδιά του Ισλαμικού Κράτους”.
Το άρθρο αναφέρει πως οι τζιχαντιστές δεν περιορίζονται στην προπαγάνδα αλλά εκπαιδεύουν τα παιδιά σε στρατόπεδα στη Συρία και το Ιράκ όπως γινόταν στη νεολαία του Χίτλερ επί Γκέμπελς.
Οι τζιχαντιστές προτρέπουν τα παιδιά να εξασκηθούν σε εκτελέσεις, αποκεφαλισμούς, και να συμμετέχουν σε μακελειά.
Το άρθρο κάνει λόγο για φρικιαστικές σκηνές που βιώνουν καθώς υποχρεώνονται π.χ. να παίξουν ποδόσφαιρο με κομμένα κεφάλια.
Τα παιδιά που είναι ανήλικα και έχουν βρετανική υπηκοότητα είναι τουλάχιστον 50 μεταξύ των χιλιάδων Ευρωπαϊκής καταγωγής που σύντομα θα είναι ικανά να χτυπήσουν οπουδήποτε στην Ευρώπη, αναφέρει η Guardian…























































