ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πρόσφυγες, Τουρκία,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανησυχία του για το «είδος» του σχεδίου που θα αποφασίσουν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να αντιμετωπίσουν το προσφυγικό, εξέφρασε ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών, Φίλιπο Γκράντι, ο οποίος ζήτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τουρκία να μοιραστούν το βάρος.
Ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες δήλωσε σήμερα ότι τον «ανησυχεί πολύ» το είδος της λύσης που συζητούν οι ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση των προσφύγων και κάλεσε τα ευρωπαϊκά κράτη να μοιραστούν το βάρος με την Τουρκία, υποδεχόμενα εκατοντάδες χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες.
Ο Φίλιπο Γκράντι δήλωσε σε μια εκδήλωση στη Γενεύη ότι «στο κοινό σχέδιο δράσης, το σημαντικότερο είναι να προσφερθεί βοήθεια στην Τουρκία για να σηκώσει το βάρος, την ευθύνη, διαμέσου της υποδοχής όχι χιλιάδων ή δεκάδων χιλιάδων, αλλά εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων».























































