ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είναι η εποχή που κάθε χρόνο, αρχίζουν να σκάνε οι τηλεοπτικές μεταγραφικές «βόμβες».Το τηλεοπτικό σκηνικό είναι ρευστό και γι’ αυτό μεταγραφές και μάλιστα ηχηρές δεν μπορούν να αποκλειστούν.
Ένα από τα σενάρια που διακινούνται σύμφωνα με το paraskinio, στα δημοσιογραφικά γραφεία το τελευταίο διάστημα είναι και αυτό της μετακίνησης του διευθυντή της Καθημερινής από τον Όμιλο ΣΚΑΪ στο Star.
Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία πως ήδη έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές. Ο κ. Παπαχελάς εμφανίζεται να έχει δεχθεί πρόταση και επίσης να έχει συναντηθεί με κορυφαίο δημοσιογράφο. Μένει να δούμε αν οι πληροφορίες έχουν βάση ή αν πρόκειται για… ράδιο αρβύλα.























































