ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
ΗΠΑ: Επανεκκίνηση της Επιχείρησης «Project Freedom» εντός της εβδομάδας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρότι έγινε σχετικά πρόσφατα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, το περιοδικό Economist βλέπει και μία νέα διαδικασία, λόγω του υψηλού επιπέδου των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
«Φαινομενικά, οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδας είναι στην καλύτερή κατάστασή των τελευταίων χρόνων» ωστόσο «κάτω από το μαξιλάρι των φρέσκων κεφαλαίων, οι ρωγμές παραμένουν. Οι ελληνικές τράπεζες εξακολουθούν να χάνουν χρήματα».
Όπως αναφέρει το άρθρο οι μεγάλες ζημιές εξαιτίας των μη εξυπηρετούμενων δανείων θα μπορούσε να διαβρώσει τα κεφάλαια των τραπεζών για άλλη μία φορά. Το 40% του συνόλου των δανείων και το 55% των στεγαστικών δεν αποπληρώνονται σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο της τάξης του 5%. Η Ελλάδα φιλονικεί με τα άλλα κράτη της ευρωζώνης για τους όρους του προγράμματος διάσωσης, αυξάνοντας την πιθανότητα μία ακόμη κρίσης, αναφέρει ο Economist. «Δεν αποκλείεται μία τέταρτη ανακεφαλαιοποίηση» αναφέρει ο Josu Fabo του οίκου αξιολόγησης Fitch.























































