ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για HDP Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών, Άγκυρα, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Σεργκέι Λαβρόφ, Συρία, Τουρκία,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το φιλοκουρδικό κόμμα HDP της Τουρκίας καταδίκασε την επίθεση στην Άγκυρα, αναφέροντας ότι «μοιράζεται τον πολύ μεγάλο πόνο των Τούρκων πολιτών».
Η ανακοίνωση είναι σημαντική επειδή το κόμμα συχνά κατηγορείται για διασυνδέσεις με το PKK -μία κατηγορία που αρνείται το ίδιο- αλλά και γιατί δεν τάσσεται κατά της βίας του ΡΚΚ.
Ήδη, οι Αρχές στην Τουρκία με διαρροές “δείχνουν” προς τους Κούρδους του ΡΚΚ.
Αξιωματούχος των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ανέφερε πως η επίθεση στην Αγκυρα πραγματοποιήθηκε από Κούρδο μαχητή του PKK ή συνδεόμενης με αυτό οργάνωσης.
Πάντως, μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.
Σημειώνεται ότι μετά τις καταγγελίες βόμβα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ για στοιχεία που αποδεικνύουν πως τουρκικά στρατεύματα έχουν ήδη εισβάλει στη Συρία, η στοχοποίηση των Κούρδων παραείναι βολική για το καθεστώς Ερντογάν, προκειμένου να “νομιμοποιήσει” την εισβολή στα εδάφη του συριακού Κουρδιστάν.























































