ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια μικρή έκπληξη επεφύλασσε για τους Βρετανούς η παρουσίαση του νέου προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος που αρχίζει από τον Απρίλιο. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας επίκειται η επιβολή…φόρου ζάχαρης στα αναψυκτικά, προκειμένου να συγκεντρωθούν 530 εκατομμύρια λίρες, οι οποίες θα διατεθούν για αθλητικές δραστηριότητες στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
«Αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο προϋπολογισμός κάνουν το σωστό για την επόμενη γενιά, ανεξαρτήτως του πόσο δύσκολο ή αμφιλεγόμενο είναι αυτό. Δεν μπορείς να έχεις ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για τη χώρα αν δεν έχεις ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για την υγειονομική φροντίδα των παιδιών μας», είπε ο Τζορτζ Όσμπορν μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων.
Όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, ο προϋπολογισμός πρέπει να είναι σφιχτός έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του μηδενικού ελλείμματος έως το 2020, ενώ αναθεώρηση προς τα κάτω την πρόβλεψη για τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας από 2,4% σε 2% για το 2016.























































