ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ράκα (Καλλίνικον), Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καλά ενημερωμένες πηγές μέσα από τη ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, πόλη Ράκα στην κεντρική Συρία, μετέδωσαν ότι πολλοί υψηλόβαθμοι οπλαρχηγοί και μέλη της ηγεσίας της τρομοκρατικής οργάνωσης σκοτώθηκαν στις τελευταίες αεροπορικές επιδρομές.
Πηγή μέσα από την πόλη επιβεβαίωσε ότι σκοτώθηκε ο αρχιδικαστής – ιεροεξεταστής του θρησκευτικού δικαστηρίου της Σαρία, Φαγουάζ Μουχάμεντ Αλ Μουχσίν Αλ Κουρντί (Fawaz Muhammed al Muhsin al Kurdi), γνωστός και ως Αμπού Αλί Αλ Σαρέι (Abu Ali al Shar’ei), όταν συριακό πολεμικό αεροσκάφος βομβάρδισε κτίρια στη συνοικία Φιρντούς της Ράκα.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, νεκρός είναι και ο τζιχαντιστής “κυβερνήτης” της Ράκα, Αμπού Λουκμάν (Abu Luqman). Μαζί του σκοτώθηκε και ο θείος του, Ιμπραήμ Αλ Σαγουάκχ (Ibrahim al Shawwakh), ο οποίος θεωρούνταν ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της ηγεσίας της οργάνωσης.
Το ηθικό των τζιχαντιστών μέσα στη Ράκα έχει επηρεαστεί αρνητικά από τον σκοτωμό των προαναφερθέντων τζιχαντιστών αρχηγών.























































