ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει παιδιά βομβιστές αυτοκτονίας

Το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει παιδιά βομβιστές αυτοκτονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει παιδιά, που τα έχει αρπάξει με παιδομάζωμα, ως βομβιστές αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τον διοικητή των Κούρδων Πεσμεργκά στο μέτωπο του Μακχμούρ, Σιργουάν Μπαρζανί, υπάρχουν μέσα στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος Μοσούλη, “δύο ή τρία” στρατόπεδα εκπαίδευσης παιδιών, στα οποία οι τζιχαντιστές προετοιμάζουν τα παιδιά να γίνουν ανθρώπινες βόμβες.

Τα παιδιά που εκπαιδεύονται στο πώς θα πεθάνουν, σκοτώνοντας όσους περισσότερους μπορούν, είναι μεταξύ 8 και 18 ετών.

Το ινστιτούτο Quilliam, που εδρεύει στο Λονδίνο και ασχολείται με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, υποστηρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει συστηματικά παιδιά για διάφορες αποστολές.

Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως κατάσκοποι, ως στρατιώτες πρώτης γραμμής και φυσικά ως βομβιστές αυτοκτονίας.

Γιαζίντι Κούρδος βουλευτής κατήγγειλε πριν μερικές ημέρες μιλώντας στο περιφερειακό κοινοβούλιο του ιρακινού Κουρδιστάν ότι τουλάχιστον 1.000 παιδιά Γιαζίντι, που το Ισλαμικό Κράτος έπιασε σκλαβάκια και τα μετατρέπει σε γενίτσαρους, εκπαιδεύονται ως παιδιά στρατιώτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Αυτός είναι ο 37χρονος «Μ» μέλος της Χαμάς που συνελήφθη στην Κρήτη

Ο Χάρης Θεοχάρης παρουσίασε μία πανάρχαια ελληνική γεωπολιτική ως ΔΗΘΕΝ νέα και του Μητσοτάκη – Πόσο ανιστόρητοι φιλελέδες;

Το Ισραήλ βομβάρδισε το Ιράν – Το Ιράν βομβάρδισε τους Κούρδους του Ιράκ

Μετωπική σύγκρουση Ισραήλ-Τουρκίας: Ο Ίσραελ Κατζ απάντησε στις τουρκικές απειλές για κατάληψη της Ιερουσαλήμ – «Η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr