ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπασάρ αλ Άσαντ, Παλμύρα, Συρία, Τζιχαντιστές, Χομς (Έμεσα),


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις βρίσκονται λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από την Παλμύρα και ελπίζουν να την έχουν ανακαταλάβει εντός των επόμενων ωρών από το Ισλαμικό Κράτος. Την είδηση μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη Σύρο στρατιώτη ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή.
«Απέχουμε 850 μέτρα από την πόλη της Παλμύρας. Σε λίγες ώρες οι δυνάμεις μας θα κηρύξουν την Παλμύρα απόλυτα ασφαλή, με τη βοήθεια του Θεού» είπε ο στρατιώτης.
Η Παλμύρα ήταν υπό τον έλεγχό του Ντάες από το Μάιο του 2015. Η τρομοκρατική ομάδα, η οποία είναι παράνομη σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ήδη καταστρέψει μέρος της αρχαίας πόλης, η οποία είναι στην λίστα της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.























































