ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,


















































Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»
Ελληνικός στρατός με τεθωρακισμένα στη Γάζα
1η Μαΐου 1944 - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οι Έλληνες στέκονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ μπροστά στο γερμανικό απόσπασμα - Ο Τσίπρας ζητά οι
Χωρίς ταξί τρεις μέρες η Αττική - Στα άκρα η κόντρα με την κυβέρνηση
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για μία «Ημέρα της Κρίσης» από το Ιράν και τους συμμάχους του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο ανέλαβε την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, γιόρτασε τα μακελειά που προκάλεσαν οι τζιχαντιστές του, κερνώντας γλυκά σε πόλεις της Συρίας.
Σε φωτογραφίες που ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, τους βλέπουμε να μοιράζουν γλυκά σε παιδιά και άνδρες στον δρόμο.
Οι συγκεκριμένες εικόνες είναι από την επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία.
Στις φωτογραφίες δεν βλέπουμε γυναίκες για τον απλούστατο λόγο ότι δεν κυκλοφορούν γυναίκες στον δρόμο.
Η οργάνωση, όπως ανακοίνωσε, γιόρτασε με αυτό τον τρόπο “την ευλογημένη επίθεση κατά των ανθρώπων στις Βρυξέλλες”.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές γιορτάζουν τρομοκρατικό τους χτύπημα μοιράζοντας γλυκά. Το έχουν κάνει και σε προηγούμενες επιθέσεις.




























































