ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύροι στρατιώτες ποζάρουν με κομμένα κεφάλια τζιχαντιστών στην Παλμύρα

Σύροι στρατιώτες ποζάρουν με κομμένα κεφάλια τζιχαντιστών στην Παλμύρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η μάχη για την απελευθέρωση της πόλης Παλμύρα από το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, βράδυ Παρασκευής 25 Μαρτίου 2016.

Ο στρατός της Συρίας και οι σύμμαχοί του έδιωξαν το Ισλαμικό Κράτος από μεγάλο μέρος της αρχαίας πόλης και πλέον οι μάχες δίνονται κυρίως στη σύγχρονη πόλη.

Στα πλαίσια της διαδικτυακής προπαγάνδας και του τρόμου, δυστυχώς, Σύροι στρατιώτες “μιμούνται” τους τζιχαντιστές και ανάρτησαν φωτογραφίες στις οποίες κρατάνε κομμένα κεφάλια μελών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Αν και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε με μια ματιά οι τζιχαντιστές αποκεφαλίστηκαν μετά τον θάνατό τους, ωστόσο, το θέαμα είναι φριχτό και μαρτυρά ότι ο πόλεμος στη Συρία μαίνεται και από τις δύο πλευρές με πρωτοφανή αγριότητα.

Οι εικόνες των αποκεφαλισμένων τζιχαντιστών έχουν ενοχλήσει πολλούς χρήστες του διαδικτύου, αφού ένας τακτικός στρατός υποτίθεται ότι μάχεται με κάποιους κανόνες και δεν συναγωνίζεται σε βαρβαρότητες τις τζιχαντιστικές συμμορίες.

Βεβαίως, στην περίπτωση της Συρίας, οι βαρβαρότητες μέρους του στρατού το 2011 συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στο φούντωμα της επανάστασης που πλέον έχει γίνει τζιχάντ, δηλαδή “ιερός πόλεμος”.

Δείτε τις φωτογραφίες:

syrian_army_heads

syrian_army_heads2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νετανιάχου δήλωσε στο CNN ότι αντιτίθεται στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-35 από τις ΗΠΑ στην Τουρκία

Τυνησία: Οριστική καταδίκη – 55 χρόνια κάθειρξη σε τζιχαντιστή ηγέτη

Εκρήξεις στη Δαμασκό και ο «φιλελεύθερος» Μακρόν αγκαλιά με τον τζιχαντιστή «μεταβατικό Πρόεδρο» της Συρίας

Δαμασκός: Εκρήξεις κοντά στο ξενοδοχείο του Εμανουέλ Μακρόν – Τρεις νεκροί

Τούρκος κωμικός οδηγήθηκε στη φυλακή για εξύβριση του Ερντογάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr