Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνίδα με 2,2 κιλά ηρωίνη στη βαλίτσα της πιάστηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια 30χρονη Ελληνίδα συνελήφθη, την Κυριακή το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», για εισαγωγή ποσότητας ηρωίνης στη χώρα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία έφτασε αεροπορικώς στη χώρα μας από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

Η 30χρονη μετέφερε, επιμελώς κρυμμένες στα τοιχώματα της αποσκευής της, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με περιεχόμενο ηρωίνη, συνολικού βάρους 2.200 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η 30χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ir2 ir3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Κοκαΐνη και Μπανάνες: Πώς διακινητές των Βαλκανίων χρησιμοποίησαν φορτία φρούτων για τη λαθραία διακίνηση ναρκωτικών

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr