ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φαλούτζα,

















































Μάρκο Ρούμπιο: «Θαυμασμός και δέος» για την Ελλάδα από την Πνύκα με φόντο την Ακροπόλη
Τέλος από τον ΑΝΤ1 με αιχμές οι «Ράδιο Αρβύλα» - Η ανακοίνωση του καναλιού
Ισπανία: Πέθανε η 87χρονη Μαρικάρμεν που έγινε σύμβολο του αγώνα κατά των εξώσεων
Επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου - Τι προβλέπει η τροπολογία
Η EuroLeague, ο Παναθηναϊκός και ο «άσος στο μανίκι» του Σιλβέν Φρανσίσκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια τοπική πηγή από τη Φαλούτζα του Ιράκ είπε τη Δευτέρα, ότι οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν οικογένειες κατοίκων που προσπαθούσαν να φύγουν από την πόλη και έριξαν τα πτώματά τους στον ποταμό Ευφράτη.
“Το Ισλαμικό Κράτος διαπράττει αυτά τα εγκλήματα για να διασπείρει τον τρόμο μεταξύ των ανθρώπων ώστε να τους αποτρέψει να φεύγουν από την πόλη”, είπε η ίδια πηγή σημειώνοντας ότι “το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί τις οικογένειες ως ανθρώπινες ασπίδες”.
“Το Ισλαμικό Κράτος έβγαλε φήμες ότι αυτές οι οικογένειες αυτοκτόνησαν εξαιτίας της πείνας, προσπαθώντας να δυσφημίσει την ιρακινή κυβέρνηση και να την παρουσιάσει ανίκανη να διασώσει τους πολιορκημένους αμάχους της Φαλούτζα”, πρόσθεσε η ίδια πηγή.






















































