ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Δημοσκοπήσεις, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κλείσιμο των προσφύγων στην Ελλάδα και η Σύνοδος Κορυφής ευνόησαν την Μέρκελ που βλέπει τα ποσοστά της να ανακάμπτουν εκ νέου και μάλιστα στα επίπεδα προ της προσφυγικής κρίσης.
Σε κοινή δημοσκόπηση του περιοδικού Stern και του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού RTL-Γερμανίας, την οποία διεξήγαγε το Ινστιτούτο Forsa, η πλειοψηφία των Γερμανών πολιτών, δηλαδή το 52%, εκφράζεται και πάλι θετικά υπέρ της γερμανίδας καγκελαρίου. Πρόκειται για το καλύτερο ποσοστό μετά τον περασμένο Αύγουστο, όταν άρχισε η προσφυγική κρίση.
Πριν από δύο εβδομάδες εκφράζονταν θετικά για τη κ. Μέρκελ το 49%, ενώ τους περασμένους μήνες η δημοφιλία της είχε μειωθεί στο 44%. Ο αντικαγκελάριος Ζίγκγκμαρ Γκάμπριελ έχει ποσοστό δημοφιλίας 13% και διατηρεί απλώς το χαμηλό ποσοστό δημοφιλίας που είχε.
Αν γίνονταν εκλογές στη Γερμανία την επόμενη Κυριακή το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU/CSU) θα ελάμβανε 36%, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) 20%, το κόμμα των Πρασίνων (Die Grünen) 13%, η αριστερά (Die Linke) 8%, το ξενοφοφοβικό Κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) 10%, ενώ το φιλελεύθερο κόμμα, το οποίο δεν εκπροσωπείται σήμερα στο Κοινοβούλιο, 7%.























































