ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Αρμενίας προειδοποίησε ότι η αναζωπύρωση της βίας στο Ναγκόρνο Καραμπάχ θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ολοκληρωτικό πόλεμο.
“Μια περαιτέρω κλιμάκωση της στρατιωτικής δράσης θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες και αμετάκλητες συνέπειες, να οδηγήσει κατευθείαν σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο”, προειδοποίησε ο Σερζ Σαρκισιάν σε συνάντηση που είχε με ξένους διπλωμάτες στο Ερεβάν.
Μια εμπόλεμη κατάσταση θα αποσταθεροποιούσε την περιοχή καθώς οι δύο χώρες βρίσκονται σε στρατηγική θέση, πάνω στο “σταυροδρόμι” των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου. Θα συμπαρέσυρε επίσης τη Ρωσία, που έχει συνάψει αμυντική συμφωνία με την Αρμενία, και την Τουρκία που στηρίζει ανοιχτά το Αζερμπαϊτζάν.
Μια πηγή στα Ηνωμένα Έθνη είπε σήμερα στο ρωσικό πρακτορείο TASS ότι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν σχεδιάζει να επισκεφθεί και τις δύο χώρες στα τέλη Απριλίου και ότι η κλιμάκωση της βίας “δεν θα επηρεάσει” το πρόγραμμά του. Ο εκπρόσωπος του Μπαν, ο Στεφάν Ντουρατζίτς, δεν έχει επιβεβαιώσει την επίσκεψη στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν.























































