ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Καρατζαφέρης, Εθνική Ενότητα Κόμμα,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα έβλεπα τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο σε ρόλο πρεσβευτή για την Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι, εάν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός, ο τέως βασιλιάς θα μπορούσε να έχει τον ρόλο πρεσβευτή, εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί καλύτερη επικοινωνία με χώρες που έχουν τη βασιλευομένη δημοκρατία ως πολίτευμα. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του πολιτεύματος στην Ελλάδα.
Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά, χαρακτήρισε «υψηλότατη πρόκληση» ενδεχόμενη συνεργασία με τον γιό του τέως βασιλιά, Νικόλαο.
Αναφερόμενος στο νέο του κόμμα, εξήγησε ότι πρόκειται για ένα «καθαρά δεξιό κόμμα», βασική συνιστώσα του οποίου είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Εξηγώντας τις θέσεις του κόμματος του, είπε ότι είναι ευρωσκεπτικιστής και συμπλήρωσε ότι «με το ευρώ η οικονομία της Ελλάδας δεν θα έχει άνοδο».
Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι η τρόικα «μας μαστιγώνει άγρια και το 90% των βουλευτών παραμένουν μνημονιακοί».
























































