Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα τζιχαντιστικά “συνεταιράκια” Ερντογάν και Σαλμάν δεν κρύβουν τα σχέδιά τους!

Τα τζιχαντιστικά “συνεταιράκια” Ερντογάν και Σαλμάν δεν κρύβουν τα σχέδιά τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Άγκυρα βρίσκεται ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας ως προσκεκλημένος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος Ερντογάν υποδέχθηκε τον φιλοξενούμενό του στο αεροδρόμιο. Μην ξεχνάμε ότι η Σαουδική Αραβία είναι η μεγάλη “χορηγός” του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πολλά δισ. δολάρια από το μεσαιωνικό βασίλειο προσφέρονται ως στήριξη στο ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας και ο Ερντογάν εκφράζει δημοσίως την ευγνωμοσύνη του.

Ερντογάν και Σαλμάν είναι τα “συνεταιράκια” που ονειρεύονται την αναβίωση του χαλιφάτου, υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές στη Μέση Ανατολή, είναι οι “φωτισμένοι” ηγέτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Στο πλαίσιο των συνομιλιών που θα έχει ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, θα συζητηθούν εκτός από διμερείς σχέσεις, περιφερειακά και διεθνή θέματα.

Ο βασιλιάς Σαλμάν έπειτα από την ολοκλήρωση των επαφών του στην τουρκική πρωτεύουσα θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη όπου και θα συμμετάσχει στη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στις 14 – 15 Απριλίου.

Κατά την 13η Σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας θα συζητηθούν διάφορα θέματα, από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Παλαιστίνη μέχρι την ισλαμοφοβία και τα ζητήματα του Ισλαμικού Κόσμου και οι προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Η Δύση οφείλει να παρακολουθεί στενά αυτούς τους δύο ισλαμιστές ηγέτες που έχουν ατζέντα ισλαμοποίησης του πλανήτη και παγκόσμιας κυριαρχίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί – Το πρόσχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr