ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μέρκελ γονάτισε στον Ερντογάν και δέχτηκε τη μήνυση κατά του Γερμανού κωμικού!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μέρκελ δέχθηκε το αίτημα του Ερντογάν για δίωξη του κωμικού για τη σάτιρα, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Η Τουρκία πρέπει να σέβεται την ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης», πρόσθεσε ωστόσο η καγκελάριος της Γερμανίας.

Δύο ημέρες μετά την επίσημη διάψευση έρχεται η επιβεβαίωση από το Βερολίνο ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα μεταβεί τελικά στην Τουρκία.

Η Γερμανίδα καγκελάριος θα βρίσκεται στις 23 Απριλίου στο τουρκικό Γκαζιαντέπ μαζί με με τους Ντόναλντ Τουσκ και Φρανς Τίμερμανς.

Η επίσκεψη Μέρκελ έρχεται εν μέσω της διπλωματικής έντασης που έχει πυροδοτήσει η γερμανική σάτιρα στο πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται πως ο Ερντογάν μετά τη μήνυση κατά Γερμανού σατιρικού κωμικού που έγραψε ένα ποίημα που τον έθιγε, την Παρασκευή έκλεισε και το Ρώσικο Sputnik στην Τουρκία, που λίγες μέρες πριν είχε πάρει βραβείο από την Ένωση Τούρκων Δημοσιογράφων.

Η ελευθερία Τύπου στα “καλύτερα” της στη χώρα του ισλαμιστή και επικίνδυνου Τούρκου, αλλά ο εξευτελισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στήνει… αυτί στις προκλήσεις του και δεν αντιδρά, δεν έχει προηγούμενο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου – Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελλαδικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας

Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 – Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!

Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο – Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία

Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr