ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το protagon.gr, το site που δημιούργησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντά σήμερα στην υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για όσα δήλωσε σε συνέντευξή της για τον ηγέτη του Ποταμού.
«Με θεωρείς νάρκισσο; Κι όμως δεν είμαι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι» είχε πει η υπουργός σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες στο Πρώτο Θέμα.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν απάντησε στην δήλωση αυτή.
Σήμερα όμως το site protagon σχολίασε “Η Κεφαλογιάννη λέει νάρκισσο τον Θεοδωράκη. Quiz: Ποιος έχει βάλει τον εαυτό του σε βίντεο του ΕΟΤ; (στο 02:12 η απάντηση)” και δίνει το βίντεο από το διαφημιστικό που είχε κάνει ο ΕΟΤ στο Λονδίνο όπου πράγματι στο 2:12 λεπτό εμφανίζεται η υπουργός Τουρισμού.
Με το μήνυμα της ανάρτησης να γίνεται σαφές: δεν είναι ο Σταύρος νάρκισσος, η Όλγα Κεφαλογιάνη είναι.
























































