Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Κούρδοι σκότωσαν Τούρκο στρατιώτη στη Νίσιβη

Οι Κούρδοι σκότωσαν Τούρκο στρατιώτη στη Νίσιβη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε στη διάρκεια πολεμικών επιχειρήσεων στην κυρίως κουρδική πόλη Νίσιβη στη νοτιοανατολική Τουρκία, τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο στρατιώτης τραυματίστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από μέλη «αποσχιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης» στη διάρκεια επιχειρήσεων κατά της οργάνωσης, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να τον σώσουν.

Η “αποσχιστική τρομοκρατική οργάνωση” δεν είναι άλλοι από τους Κούρδους αντάρτες του PKK.

Η εκεχειρία μεταξύ της τουρκικής κυβέρνησης και του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) κατέρρευσε τον περασμένο Ιούλιο.

Από τότε, έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις που δέχονται οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, κλιμακώνοντας την αιματηρή ένταση στις νοτιοανατολικές περιοχές της Τουρκίας, όπου και κυριαρχεί το κουρδικό στοιχείο, με εκατοντάδες θύματα, κυρίως αμάχους που έχουν σφαγιαστεί από τον τουρκικό στρατό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους

Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»

Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr