ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μοσάντ «τρελαίνει» το Ιράν: «Ποιος από αυτούς;» είναι πράκτορας του Ισραήλ
Στο Ιράν λένε το «ψωμί ψωμάκι» - Ο λαός πεινάει όπως και στην Ελλάδα του Μητσοτάκη
ΗΠΑ: Σαρωτικό πλήγμα στη «ναυτιλιακή αυτοκρατορία» του Ιράν - Στο στόχαστρο το δίκτυο του Σαμχανί
Απευθείας πλήγματα σε νησιά του Κόλπου: Τεχνικές αποτυχίες προκαλούν μπλακάουτ ρεύματος μετά από βαριά αμερικανική αεροπορική εκστρατεία
Περί «πνευματικών ανθρώπων» - Οι... απόψεις Αθερίδη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Είναι αδιάβαστος.Γενικώς, ειδικώς, ορισμένως και αορίστως” είπε ο Κώστας Ζουράρις σε συν’εντευξή του στον ΒΗΜΑ FM για τον ηγέτη του Ποταμού, Σταύρο Θεοδωράκη.
Ο Κώστας Ζουράρις που κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ερώτηση για το πως βλέπει τον Σταύρο Θεοδωράκη συμπλήρωσε: “Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά πάντοτε ήταν πτωχαλαζών, απολύτως αδιάβαστος και κυρίως καθεστωτικός. Το πτωχαλαζών το λέει ο Παπαδιαμάντης. Τι θα πει; Θα πατήσετε ένα κουμπάκι και θα σας το βγάλει. Δεν θα σας τα πω εγώ. Για να σας βοηθήσω, όμως, είναι στους Χαλασοχώρηδες του Παπαδιαμάντη. Είναι αυτό που λέει η ελληνική λέξη. Για το μάθημα, έχουν περάσει 30-32 χρόνια. Δεν θυμάμαι, αλλά τα τελευταία 45 χρόνια είμαι δάσκαλος και από τα ματάκια τους τα καταλαβαίνω τα παιδάκια…”
























































