ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Νίκος Παππάς, Σταύρος Ψυχάρης,


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Mega, η Τηλέτυπος Α.Ε. δηλαδή, προσέφυγε εναντίον της απόφασης του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για την αδειοδότηση των καναλιών και συγκεκριμένα για τον «καθορισμό τιμής εκκίνησης για τις δημοπρατούμενες άδειες».
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, προέβη προ ημερών σε προδικαστική προσφυγή, είναι το πρώτο νομικό βήμα πριν προσφύγει στα δικαστήρια.
Το Mega δηλώνει ότι δεν διαθέτει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πληρώσει την εγγύηση προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία.
«Ο καθορισμός», γράφει στην προσφυγή, «της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις (4) άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία».
«Η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ» σημειώνει.
Την προδικαστική προσφυγή υπογράφει ο Σταύρος Ψυχάρης ως πρόεδρος της Τηλέτυπος. Η προδικαστική προσφυγή είναι ουσιαστικά ένα εξώδικο προς μια Αρχή. Ο υπουργός έχει στη διάθεσή του 15 μέρες να απαντήσει και είτε να το απορρίψει, είτε να το δεχθεί, ή να μη δώσει καμία απάντηση.
Στη συνέχεια το Mega και ο Σταύρος Ψυχάρης θα προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια.























































