ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Νίκος Δένδιας: «Όλες οι σημαντικές ανθρώπινες προσπάθειες απαιτούν και συμβολική έκφανση - Τα μνημεία! - Αυτό το δίδαξαν οι πρόγονοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αγωνιστική ετοιμότητα καλεί με ανακοίνωση της τους αγρότες του Νομού Λάρισας αλλά και όλης της χώρας η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, στην οποία μετείχε και το μπλόκο των Τεμπών, προκειμένου να συμμετάσχουν δυναμικά στην διαμαρτυρία που θα γίνει στην Αθήνα την ημέρα που θα ψηφιστούν «τα νομοσχέδια-ταφόπλακα για όλους που αφορούν στο ασφαλιστικό και στο φορολογικό».
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση τα νομοσχέδια αυτά θα φέρουν οικονομική καταστροφή στο εισόδημα, χωρίς υγειονομική κάλυψη και με μειώσεις συντάξεων για αγρότες, κτηνοτρόφους, νέους, ελεύθερους επαγγελματίες, εργάτες και συνταξιούχους και καλεί όλους να αντισταθούν.























































