ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπντεσλάμ Σαλάχ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Τραμπ από Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις CAATSA στην Τουρκία - Όλα ανοιχτά και για F-35» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ακρόαση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ “τελείωσε”, “δεν θέλησε να μιλήσει σήμερα” και διευκρίνισε ότι “θα το κάνει αργότερα”, δήλωσε στο AFP ένας από τους συνηγόρους του, ο Φρανκ Μπερτόν.
Το μοναδικό εν ζωή μέλος της ομάδας των τζιχαντιστών που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου έφθασε νωρίς το πρωί στο δικαστικό μέγαρο του Παρισιού για να καταθέσει ενώπιον των ανακριτών.
Πρόκειται για την πρώτη ανάκρισή του, η οποία αναμενόταν για να δοθεί συνέχεια στην έρευνα για τις επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους στη γαλλική πρωτεύουσα.























































