ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη αναγκάστηκαν να απογειωθούν για να αναχαιτίσουν πολιτικό αεροσκάφος αμερικανικής εταιρείας που δεν απαντούσε στις κλήσεις της Πολιτικής Αεροπορίας για να δώσει το στίγμα του.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης αεροσκάφος της Delta Airlines που είχε ξεκινήσει από το Παρίσι με προορισμό το Κουβέιτ όταν μπήκε στο FIR Αθηνών δεν ήρθε σε επικοινωνία με τον έλεγχο της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ως όφειλε και οι πιλότοι δεν απαντούσαν στις επανειλημμένες κλήσεις μέσω ασυρμάτου.
Αμέσως δυο F-16 απογειώθηκαν και το πλησίασαν. Μάλιστα ένα εξ αυτών μπήκε μπροστά από το επιβατικό αεροπλάνο αρχίζοντας να αναβοσβήνει τα φώτα, προκειμένου οι πιλότοι να ενεργοποιηθούν και να ανοίξουν τον ασύρματο στη συχνότητα που έπρεπε.























































