ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βρετανία θα χάσει τουλάχιστον μισό εκατομμύριο θέσεις εργασίας μέσα σε διάστημα δύο ετών ύστερα από πιθανό Brexit και μια υποτίμηση της λίρας θα οδηγήσει σε σημαντική αύξηση του πληθωρισμού, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν.
Έναν μήνα πριν από το δημοψήφισμα για την παραμονή ή την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, ο Όσμπορν δήλωσε ότι το εισόδημα των εργαζομένων, προσαρμοσμένο στον πληθωρισμό, θα είναι σχεδόν κατά 3% χαμηλότερο μέσα σε δύο χρόνια, ποσοστό που αντιστοιχεί σε περικοπή αποδοχών αξίας σχεδόν 800 λιρών το χρόνο για έναν εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης που λαμβάνει το μέσο μισθό.
Οι δηλώσεις του Όσμπορν έγιναν ενώ το υπουργείο Οικονομικών δημοσιοποίησε νέα έκθεση για τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις ενός Brexit.























































