ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ομαδικός Τάφος, Παλμύρα, Συρία, Τζιχαντιστές, Χομς (Έμεσα),


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Τετάρτη άνδρες του συριακού στρατού ανακάλυψαν έναν ομαδικό τάφο στους υπονόμους νοτιοδυτικά του αεροδρομίου της Παλμύρας.
Μέσα στους υπονόμους βρέθηκαν οι σοροί 25 νεκρών Σύρων στρατιωτών, φορώντας τις στολές τους και έτσι αναγνωρίστηκαν, σωριασμένοι ο ένας πάνω στον άλλον.
Οι στρατιώτες εκτελέστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος όταν κατέλαβε την Παλμύρα, τον Μάιο του 2015, και είχαν την ατυχία να πιαστούν αιχμάλωτοι.
Οι νεκροί στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Χομς ώστε να ταυτοποιηθούν και στη συνέχεια να παραδοθούν στους συγγενείς τους για μια κανονική ταφή.
Η Παλμύρα απελευθερώθηκε από τις κυβερνητικές δυνάμεις πριν δύο μήνες, ύστερα από άγριες μάχες με το Ισλαμικό Κράτος.
Κατά τη διάρκεια κατοχής της πόλης οι τζιχαντιστές ισοπέδωσαν όσα αρχαία μνημεία της Παλμύρας θεώρησαν “ειδωλολατρικά”, κατέστρεψαν το μουσείο και λεηλάτησαν αρχαιότητες, ενώ διέπραξαν ομαδικές εκτελέσεις στο αρχαίο Ωδείο της πόλης.























































