ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euro 2016, ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχουν βάλει στο στόχαστρό τους το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου αν και δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι σχεδιάζεται μια επίθεση, προειδοποίησε ο επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικών πληροφοριών της Γερμανίας.
Στις δηλώσεις αυτές προέβη ο Χανς Γκέοργκ Μάασεν, επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου της Γερμανίας για την Προστασία του Συντάγματος, αφότου ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Γαλλίας επισήμανε επίσης τον κίνδυνο ότι οι τζιχαντιστές προετοιμάζουν σειρά επιθέσεων εναντίον χώρων όπου συγκεντρώνονται μεγάλη πλήθη στη Γαλλία.
«Γνωρίζουμε ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει βάλει στο στόχαστρό του το Euro 2016» σημείωσε ο Μάασεν στην εφημερίδα Rheinische Post.
O ίδιος πρόσθεσε ότι δεν διαθέτει απτές αποδείξεις περί του σχεδιασμού μιας επίθεσης, υπάρχει ωστόσο «αρκετός θόρυβος, ένας μεγάλος αριθμός ενδείξεων» ότι το Ισλαμικό Κράτος, η Αλ Κάιντα ή το παρακλάδι της, το Μέτωπο Αλ Νόσρα θέλουν να διαπράξουν επιθέσεις εναντίον δυτικών στόχων.
Περίπου 2,5 εκατομμύρια οπαδοί αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά τους 51 ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου θα συμμετάσχουν 24 ομάδες στο Euro 2016. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έχουν προβλεφθεί «ζώνες οπαδών» που σχεδιάστηκαν για να συγκεντρώνονται οπαδοί και να παρακολουθούν τους αγώνες από τεράστιες οθόνες σε διάφορα σημεία των πόλεων.























































