ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ηνωμένο Βασίλειο,


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain - Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αντίθεσή του με το ενδεχόμενο νέας διαπραγμάτευσης σε περίπτωση που οι Βρετανοί πολίτες ψηφίσουν υπέρ του Brexit, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, σε μία προσπάθεια να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ενόψει του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις 23 Ιουνίου.
Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Der Spiegel αποτύπωσε τις αντιδράσεις της Κομισιόν σε περίπτωση Brexit, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ό,τι κι αν συμβεί, δεν θα υπάρξει νέα διαπραγμάτευση υπαρχουσών συνθηκών, αυτό δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των κρατών – μελών. Σε μια τέτοια κατάσταση, το να πιέσουμε για να βαθύνουν οι υπάρχοντες κανόνες για την Ευρωζώνη δεν θα ήταν ρεαλιστικό».























































