ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν σε κρίση μετά την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

Ο Ερντογάν σε κρίση μετά την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στη Γερμανία για την αναγνώριση της σφαγής των Αρμενίων επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως γενοκτονίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

«Γερμανία στο ξαναλέω: Λογοδότησε πρώτα εσύ για το Ολοκαύτωμα, λογοδότησε εσύ πρώτα για την εξόντωση 100.000 ανθρώπων στη Ναμίμπια. Είσαι η τελευταία χώρα η οποία μπορεί να κατηγορήσει την Τουρκία για τη λεγόμενη γενοκτονία των Αρμενίων», είπε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

«Εξάλλου η Τουρκία δεν έχει να κρύψει τίποτα στο θέμα αυτό. Τα τουρκικά αρχεία είναι στη διάθεση των επιστημόνων. Εάν βρείτε κάτι που να το επιβεβαιώνει, τότε είμαστε πρόθυμοι να το εξετάσουμε. Η ιστορία μας δεν είναι η ιστορία μαζικών φόνων, η ιστορία μας είναι μια ιστορία ευσπλαχνίας. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μας», πρόσθεσε.

Η αποστροφή της ομιλίας του κ. Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη αναπαράγεται τη Δευτέρα από όλο τον γερμανικό Τύπο.

«Φυσικά και θα βλάψει τις γερμανο-τουρκικές σχέσεις το ψήφισμα του γερμανικού κοινοβουλίου», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, δεν ανέφερε ωστόσο συγκεκριμένα ποια θα είναι η αντίδραση της χώρας του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Κάλας: Έκπληξη για τη χρονική στιγμή της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία

Ρούτε: Οι Ευρωπαίοι «έλαβαν το μήνυμα» Τραμπ – Σε εφαρμογή οι συμφωνίες για τις βάσεις

85η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης: Εκδηλώσεις μνήμης από τους Έλληνες Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr