ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Ακριβοπούλου, ΣΚΑΪ,


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε λιγότερο από ένα χρόνο η Κατερίνα Ακριβοπούλου από κεντρική “φωνή” του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ βρέθηκε καταρχήν στην κουτσουρεμένη ζώνη 13:00 με 14:00 (αφού έκανε εκπομπές μόνο από Δευτέρα έως Πέμπτη) και από την επόμενη βδομάδα θα βρεθεί στην απογευματινή ζώνη 19:00 με 20:00.
Μια τελείως αδιάφορη ζώνη ραδιοφωνικά, αφού αυτή την ώρα ουσιαστικά είναι ελάχιστοι οι ακροατές του ραδιοφώνου.
Η νέα αλλαγή ώρας – υποβάθμιση για την Κατερίνα Ακριβοπούλου δεν είναι έκπληξη για όσους ακούνε την εκπομπή της αφού δεν έχει καμία σχέση πολιτικά με τις υπόλοιπες εκπομπές του ραδιοφώνου.
Η αντιμνημονιακή οπτική γωνία και η έντονα κριτική διάθεση στην κυβερνητική πολιτική, με δημοσιογραφικά πάντα κριτήρια, δεν ταίριαζε καθόλου με την κατά τα άλλα ομοιογενή πολιτική γραμμή τόσο του ραδιοφώνου όσο και της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.























































