ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βαγδάτη, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 70 τραυματίστηκαν σε δύο ξεχωριστές βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα στη Βαγδάτη, η μια είχε στόχο έναν εμπορικό δρόμο και η άλλη ένα σημείο ελέγχου του στρατού, σύμφωνα με την ιρακινή αστυνομία.
Οι επιθέσεις αυτές σημειώθηκαν την ώρα που οι ιρακινές δυνάμεις προσπαθούν να απωθήσουν τους τζιχαντιστές οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από την Φαλούτζα, το προπύργιό τους δυτικά της Βαγδάτης.
Ένα αυτοκίνητο που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη σε εμπορικό δρόμο στην Μπαγντάντ αλ Τζαντίντα (Νέα Βαγδάτη), μια περιοχή στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας. Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκαν τουλάχιστον 15 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 50, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.
Παράλληλα 7 στρατιώτες σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν από επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε με αυτοκίνητο που ήταν επίσης παγιδευμένο με εκρηκτικά σε κύριο σημείο ελέγχου του στρατού στο Τάτζι, βόρεια της Βαγδάτης, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.























































