ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπρος, Νίκος Χριστοδουλίδης,


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου θα προχωρήσει σε προκήρυξη θέσεων στην επίσημη εφημερίδα της Ελλάδας για προσέλκυση γιατρών προκειμένου να στελεχωθούν τα δημόσια νοσοκομεία, σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκριση από Κυπρίους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ο εκπρόσωπος είπε, ότι σε σύσκεψη αρμοδίων, συνδικαλιστών και εκπροσώπων ασθενών υπό τον πρόεδρο Αναστασιάδη, αποφασίστηκε η πλήρωση, άμεσα, 28 θέσεων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η στελέχωση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, αλλά και το θέμα των τεράστιων λιστών αναμονής ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία.
Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι πρέπει να γίνει καταγραφή όλων των αναγκών, αφού η πρόσληψη νέου προσωπικού δεν επιλύει αυτόματα τα προβλήματα στα νοσοκομεία, στη βάση πραγματικών δεδομένων, και για αυτό το λόγο θα γίνει πρόσληψη ειδικού εμπειρογνώμονα.























































